Brief aan jou voor als je ouders gaan scheiden

Lieve jij,

Jouw ouders hebben besloten uit elkaar te gaan en dat kan moeilijk zijn om te begrijpen. Het is belangrijk dat je weet, dat dit niets met jou te maken heeft. Er wordt enorm veel van je gehouden.

Wanneer ouders uit elkaar gaan, kunnen kinderen daar niets aan doen. Dat is iets tussen volwassenen. Jouw ouders kunnen steun krijgen van andere volwassenen, zoals familie, vrienden of een coach.

Het is normaal om allerlei emoties te voelen, zoals verdriet, boosheid of verwarring. Weet dat er veel mensen zijn die om jou geven en er zijn om jou te steunen. Je mag om hulp vragen als je met iemand wilt praten of als je gewoon een knuffel nodig hebt.

Je kunt van allebei je ouders blijven houden, ook als jullie niet meer bij elkaar wonen. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je nog steeds leuke dingen kunt blijven doen en mooie herinneringen zult maken.

Lieve jij, je bent het allermooiste dat je ouders ooit hebben gekregen. Vergeet nooit hoe geweldig, leuk, lief, sterk en dapper je bent!

Liefs,

Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: